Výjezdy za měsíc červen 2019

DOPRAVNI NEHODA OSTATNÍ POŽÁR TECHNICKÁ POMOC ZÁSAHY VÝJEZDOVÉ JEDNOTKY

V červnu měla naše jednotka celkem 12 výjezdů. 1.6. jsme v dopoledních hodinách zasahovali u dopravní nehody osobního automobilu, který vyjel z dálnice D4 u Mníšku a následně jsme vyjížděli k dopravní nehodě osobního automobilu s dítětem do Bratřínova, kdy z tohoto výjezdu jsme byli následně odvolání, neboť nebylo našich sil a prostředků na místě potřeba.

6.6.2019 jsme vlivem přívalového deště který se nad Mníškem přehnal vyjížděli během jedné hodiny třikrát a to dvakrát ze stanoviště Mníšek a jednou ze stanoviště Lhotka, kdy jsme zasahovali u pádu stromu, následně jsme prováděli odčerpání vody z prostor před rodinným domem a dále jsme vyjížděli chvíli před 17. hodinou k dopravní nehodě osobního automobilu v prostoru dálnice D4 u Líšnice.

12.6.2019 v 1:20 hod. v noci jsme zasahovali u požáru lesního porostu mezi Mníškem a Kytínem, kdy se jednalo o doutnající hrabanku o rozloze 6×2 m.

16.6.2019 vyjížděla jednotka k požáru kontejneru na Starém sídlišti v Mníšku pod Brdy. Na místě jsme zasahovali v dýchací technice a likvidovali požár vysokotlakem.

21.6.2019 jsme zasahovali u požáru stromu na zahradě rodinného domu bezprostředně vedle kapličky s plynovým vedením. Na místě jsme tedy po likvidaci požáru stromu dále ochlazovali okolí a následně prováděli kontrolu plynového vedení a plynoměru, který byl naštěstí bez poškození.

23.6.2019 jsme vyjížděli do ulice Na Madlenkách, kde řidička osobního automobilu prorazila nádrž a došlo tak k úniku pohonných hmot na komunikace.

26.6.2019 jsme vyjížděli k asistence Policii ČR za účelem otevřených uzavřených prostor, kdy následně však našeho zásahu nebylo potřeba navrátili jsme se zpět na základnu.

29.6.2019 vyjížděla jednotka k požáru lesního porostu na Jíloviště, kde jsme zasahovali spolu s HZS Radotín, HZS Dobříš a SDH Jílovistě.

30.6.2019 vyjížděla jednotka v 10:18 hod. k úniku nebezpečných látek na komunikaci, kdy u nakládací rampy OD Billa v Mníšku došlo k úniku oleje z nákladního vozidla, po zasypání úniku absorbentem se jednotka navrátila zpět na základnu. Dále jsme vyjížděli v čase 16:22 hod. k asistence ZZS, kdy jsme pomáhala s transportem pacienta do záchranky.